Home Tempatan Parti Mewah Tertutup Bersama Sugar Baby Di Kuala Lumpur

Parti Mewah Tertutup Bersama Sugar Baby Di Kuala Lumpur

SHARE

Kuala Lumpur: TheSugarBook, platform yang membolehkan para gadis berperwatakan menarik menawarkan perkhidmatan sebagai ‘sugar baby’ mengumumkan kemunculan Parti Pelancaran Rasmi mereka di Kuala Lumpur yang akan berlangsung pada bulan hadapan.

Parti mewah dan tertutup ini eksklusif untuk para gadis ‘sugar baby’ dan para hartawan ‘sugar daddy’ untuk berjumpa dan saling merapatkan hubungan.

Pakej VIP turut ditawarkan kepada para ‘sugar daddy’ yang ingin mempamerkan kemampuan kewangan mereka bagi menarik perhatian para gadis yang hadir.

Meskipun perusahaan ini menawarkan perkhidmatan yang penuh kontroversi, namun tidak wujud sebarang undang-undang bagi menyekat perkhidmatan sebegini menurut Pengerusi Bersama Jawatankuasa Teknologi Maklumat dan Undang-Undang Siber Majlis Peguam, Foong Cheng Leong sepertimana yang dilaporkan oleh The Star.

Menurut Foong, “Tidak bermoral tidak semestinya bermaksud melanggar undang-undang.”

Pembayaran untuk perkhidmatan itu adalah sah selagi mana tidak melibatkan perbuatan yang terlarang, termasuk pelacuran dan pengiklanan pelacuran, menurutnya lagi.

Hasil tinjauan Menara.my di aplikasi TheSugarBook mendapati terdapat sebilangan pengguna yang kelihatan sebagai gadis berbangsa Melayu termasuklah yang bertudung turut menawarkan perkhidmatan mereka sebagai ‘sugar baby’.

Tidak pasti apakah bentuk perkhidmatan yang bakal ditawarkan ‘sugar baby’ kepada ‘sugar daddy’ kelak. Tapi apa yang lebih memeranjatkan ialah salah seorang daripada profil ‘sugar baby’ menggambarkan dirinya sebagai mempunyai “keinginan seksual yang tinggi”.

Comments